Utställningen

 
Här kommer ett par bilder från utställningen i Helsingborg. Om ni vill läsa mer om utställningen kan ni göra det här!
Detta är dock bara på mina tavlor, själva utställningen var en grupputställning så där fanns fler tavlor att se, jättefina allihopa.
 
En annan sak som hände när vi åkte för att se utställningen jag var med på var att vi såg utställningen av Sven Nordqvist, författaren som skrivit Pettson och Findus. Ni kan läsa om den utställningen här eller här
Och jag måste bara säga, det var en fantastisk utställning! Jag kände mig som ett litet barn och det var som att man klivit in i hans böcker. Jag rekommderar verkligen den utställningen, särskilt om man älskar hans böcker, vilket jag tror de flesta gör:) De var en stor del av min barndom iallafall.
 
Här kommer bilderna
 
 
 
 
 
 Utställningen pågår t.o.m 28/5
 
Alla tavlor är till salu, men Mountain high och Venus är sålda. Ifall du är intresserad av en tavla är det bara att skicka ett mail:
 
lou_ice_96@hotmail.com
 
 
 
Allmänt | | 3 kommentarer |

Tre tavlor

 
För ett tag sedan fick jag frågan av konstnären Alf Lundström ifall jag ville ställa ut några av mina tavlor i ett av fönsterna till hans atelje, vilket jag såklart tackade ja till! Känns väldigt kul då detta är första gången jag visar upp mina målningar. På utställningen som pågår i Helsingborg är det mina teckningar som är upphängda. Bilder från den utställningen kommer så småningom!
Tyvärr fick jag inte så bra bilder, reflektionerna i fönstret stör ganska mycket. Hur jag än ställe mig gick det inte att undvika dem.
 
 
 
De tre tavlorna som ställs ut är min senaste målning Rose garden (som även var mitt bidrag till Montlhy Makers), Butterfly girl och Inachis io.
Det var väldig kul att få en sån här möjlighet, och är väldigt tacksam! Det är en konstig men rolig känsla att få se sina tavlor visas upp såhär:)
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Art By Louie kommer flytta

 
Bloggen ser lite annorlunda ut för tillfället då jag håller på att flytta den. Jag kommer byta till en annan bloggportal helt enkelt, men det kommer fortfarande vara samma blogg. Jag kommer vara kvar på blogg.se till början av nästa månad tänkte jag, så när jag bytar kommer jag skriva inlägg om det.
 
Anledningen låter kanske girig, men det är för att jag inte får ut något från bloggen. Jag har för tillfället ingen inkomst, förutom de få tavlor jag emellenåt säljer, och jag lägger ned såpass stor tid på bloggen (den är ju som min portfolio) att jag känner att jag lika gärna kan tjäna lite på den. Den nya bloggportalen tjänar man inte stora summor, men det är bättre än inget.
 
Men jag kommer fortsätta skriva på denna bloggen ett tag till, sedan meddelar jag er när jag bytar.:)
Allmänt | | Kommentera |
Upp